Fruitymagic

Vállaljuk céges rendezvények dekorálását egyedi csokrainkkal. A csokrok nemcsak szépek, hanem ehetőek is, ami elsőre biztosan fura lesz a vendégeknek, de a tapasztalatok alapján garantáltan feloldódnak a gátlások az első falatok után.

Termékeink tökéletes alternatívát nyújtanak a céges ajándékozás területén is..
Akár dobozos, bögrés vagy natúr termékeink esetében is. Bármelyik megoldás esetén tudjuk a brandesítést vállalni.

Tökéletes színharmóniát biztosítunk a gyümölcsök színével a CI-hez. Akár a megrendelő logója is elkészülhet friss gyümölcsből, amelyet szintén elfogyaszthatnak a vendégek.

Amennyiben egyedi Good Buy ajándékon gondolkodik az ügyfél, abban is tudunk segíteni.

Hotelekben az illusztris vendégek, vagy törzsvendégek részére bekészítésre is vállalunk szállítást.

Éttermek esetében egyedi dobozokban (amely az étterem arculatához van igazítva ) vállaljuk termeink egyedi csomagolását és kiszállítását.

Ezenkívül lehet egyedi esküvői dekoráció, köszönő ajándék az ifjú pártól, vagy bármilyen más egyedi megoldás is termékeinkből egyedi tervezés által is.

Rendezvények, hotelek és esküvők esetében a vidéki kiszállítást is megoldjuk, de minden esetben egyedi megállapodás értelmében.
Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük írjon az info@fruitymagic.hu címre, vagy várjuk hívását ügyfélszolgálatunkon hétfőtől-péntekig 07:00 - 20:00 között a +36 30 251-2306-os telefonszámon.